Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua

Palvelut

Määräaikaishuollot

Auto kannattaa huoltaa säännöllisesti, koska se auttaa ennakoimaan isommat remontit sekä vähentää tulevia kustannuksia. Auton liikenneturvallisuus sekä jälleenmyyntiarvo säilyvät parempana.

Määräaikaishuoltoon kuuluu huollosta riippuen mm. nesteiden, kuten moottoriöljyn, vaihteistoöljyn sekä jarrunesteiden vaihdot, suodattimien vaihdot sekä auton liikennekelpoisuuteen ja mahdollisten isompien korjausten ennakointiin liittyvät kohteet.

EU:n ryhmäpoikkeusasetus määrää, että auton takuu säilyy, vaikka määräaikaishuoltoja ei suoritettaisikaan merkkiliikkeissä. Ehtona on, että huollot suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja että käytetyt varaosat ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavia.

Jakohihnan ja jakoketjun vaihdot

Jakohihnan tai jakoketjun rikkoutuminen aiheuttaa usein moottorivaurion. Me huollamme ja korjaamme jakopäät ja jakokejut valmistajan ohjeiden mukaan asianmukaisia erikoistyökaluja käyttäen.

Alustan ja jousituksen korjaukset

Korjaamme ja vaihdamme autosi jouset, helat, nivelet ja tukivarret. Kun alusta ja jouset ovat kunnossa, renkailla on hyvä ote tienpintaan, ajomukavuus ja turvallisuus ovat kunnossa.

Ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset

Huonosti toimiva ilmastointi vaikuttaa käyttömukavuuden lisäksi jopa polttoaineen kulutukseen. Ilmastointilaite kannattaa tarkistaa ja huoltaa muutaman vuoden välein. Käytämme vianhakuun ja huoltoihin Boschin laitteistoa.

Vianhakutyöt

Tutkimme autostasi mekaaniset vianaiheuttajat, kuten ylimääräiset äänet ja oireet. Vianetsintä tehdään aina tuntitöinä.

Meillä on käytössämme kattava diagnostiikkalaitteisto, joilla voidaan lukea vikakoodit nykyaikaisista autoista. Vikakoodien luku ei yleensä suoraan kerro vian aiheuttajaa, vaan antaa suunnan, mistä vikaa tulisi etsiä.

Lisälämmittimen huolto ja asennus

Auton lisälämmitintä käytetään ilman, että auton moottorin tarvitsee käydä. Tämä säästää merkittävästi auton moottoria.

Polttoainekäyttöinen lämmitin korvaa esim. sähkölämmityksen auton pakkaskäynnistyksessä. Lämmitin käyttää samaa polttoainetta kuin itse auto. Polttoainekäyttöisiä lisälämmittimiä valmistavat mm. Webasto sekä Eberspächer.

Jarrujen huolto ja korjaus

Tutkimme ja korjaamme jarruista löytyvät viat ja vaihdamme kuluneet osat. Jarruhuoltoon liittyviä töitä ovat mm. jarrulevyjen, -palojen, -letkujen sekä -sylintereiden vaihdot, jumittuneiden osien irroitus sekä säädöt.

HALUATKO KYSYÄ MEILTÄ JOTAIN MUUTA?

YHTEYSTIEDOT

Autokorjaamo E&J Hjellman
Mertajärventie 12
57220 Savonlinna

Puh. 015 272 830
Gsm: 0400 178693  
Email:  jounihj@wiksu.fi

NÄIN LÖYDÄT MEILLE

SEURAA MEITÄ

Copyright © E&J Hjellman
Design by Digitoimisto Jargon